Accessoires


Auto-assistent

De nieuwe Sortimo Autoassistent heeft alles wat een vertegenwoordiger en een servicetechnicus nodig hebben op de bijrijderstoel!

 

Het heeft een praktisch werkblad met een fleshouder, een klem voor papieren, voldoende ruimte in de box voor documenten en andere zaken – de Autoassistent voldoet aan alle behoeften. Aan de achterzijde zijn twee vakken bevestigd voor dossiers en/of brochures om het systeem te completeren.

 

De Autoassistent is simpel te bevestigen tussen de hoofdsteun. Het is in hoogte verstelbaar en wordt op zijn plaats gehouden door een speciale draaiknop.  De heupgordel wordt door de clip aan de onderzijde van de box bevestigd en kan zo vast geklikt worden.

 

   

 


Automanager

Ideaal voor de buitendienst is de Automanager. De draai- en uittrekbare grondplaat maakt eenvoudig en comfortabel werken met de laptop op de bestuurderszitplaats mogelijk. Eventueel is er een uitvoering van de Automanager te leveren met daarin de stroomvoorziening voor de laptop geïntegreerd. Aan de achterzijde zit in dat geval een magneetcontact verwerkt welke met een krulsnoer verbonden kan worden met het 12Volt boordnet. Veilig aangesnoerd met de veiligheidsgordel (ook tegen diefstal) op de bijrijdersstoel is dit een onzichtbare begeleider wanneer u maar met uw voertuig onderweg bent. Met een groot opbergvak binnenin en op de bovenzijde de mogelijkheid formulieren te bevestigen, heeft u altijd een volwaardige arbeidsplek bij u.

 

De optionele Transport-trolly maakt het eenvoudig en comfortabel transporteren van de Automanager mogelijk.

 

 

Download de catalogus

download

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT