Imperialen

Uw bedrijfswagen is uw visitekaartje. Dus wat is er mooier dan een imperiaal die dat visitekaartje nog mooier maakt? Monteer daarom een Equinox imperiaal.

 

Equinox ontwikkelt duurzame roestvrijstalen imperialen die een hoog draagvermogen combineren met een laag eigen gewicht, een stijlvol design, weinig windgeruis en daardoor een laag brandstofverbruik.

 

Het voordeel van RVS is ook dat u voorgoed verlost bent van vervelende roeststrepen op de lak en de belettering van uw bedrijfswagens. De imperialen zijn daarnaast sterk met een perfecte pasvorm. Dankzij een slimme eigen vinding veroorzaakt een Equinox imperiaal minder storende windruis dan menig ander imperiaal. Deze innovatie is gebaseerd op de laatste bevindingen uit de aërodynamica en beperkt het geluid tot het absolute minimum. Een Equinox-imperiaal is fluisterstil. Al onze imperialen zijn standaard voorzien van een ladder opsteekrol aan de achterzijde. De imperialen worden op maat gemaakt voor ieder type bedrijfswagen en eventueel verder verfijnd naar uw persoonlijke aanvullende wensen en eisen..

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT