Koffers/Boxen

Het begon allemaal met de stalen koffer en het simpele, maar ingenieuze idee van keurig opgeruimde kleine onderdelen die je mee kan nemen. Dit idee verder uitgewerkt heeft geleid tot de mobiele werkplaats.

 

Sortimo staat voor goed doordachte opbergsystemen, die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in de bedrijfswageninrichting. De (service)koffer en het brede assortiment S- en M-BOXX'en zijn essentiële onderdelen van het systeem.

 

Zoekt u iets lichters dan een stalen koffer? Dan adviseren wij onze lichte, maar supersterke en transparante T-BOXX.

 

Stalen koffers

Inzake functionaliteit, duurzaamheid en instelmogelijkheden is de stalen koffer uniek. Hij is vervaardigd van solide staal en voorzien van een sterke poedercoating. De stalen koffer is in vier verschillende hoogten verkrijgbaar en kan met inzetboxen, nozzle-inzet en verdeelschotten worden uitgerust - afhankelijk van de behoefte.

 

De éénhandbediening met de 120 graden openingshoek is een groot gemak bij de dagelijkse werkzaamheden. De vergrendeling vindt automatisch plaats bij het laten dichtvallen van het deksel.

 

De stalen koffer kan op verschillende manieren in de bedrijfswageninrichtingen van Sortimo worden geïntegreerd en dus veilig getransporteerd.


 

S-Boxxen

De S-BOXX is eenvoudig en praktisch – hij vormt de basis van elke goed gesorteerde, mobiele werkplaats. De S staat voor schuiflade. Bijzonder aan de S-BOXX is het venster aan de voorzijde, waardoor de inhoud zichtbaar is.

De S-BOXX is van stevige en lichte kunststof vervaardigd en kan door middel van een handgreep in een Sortimo bedrijfswageninrichting worden geschoven. Dankzij een geleiderail werkt de S-BOXX als kleine schuiflade, maar kan zo nodig vanzelfsprekend ook worden uitgenomen.

 

De inhoud van de schuifladen kan bovendien door verdeelschotten worden onderverdeeld.


 

T-BOXX

Nieuwe transparantie en gebruiksgemak: Orde en vindbaarheid zijn met deze T-BOXX geen probleem meer, vooral omdat de inzetboxen in iedere grootte en stand veilig aan de boven- en onderzijde vergrendelen. De transparante deksel gunt u direct een blik in de koffer. De inzetbakjes worden per stuk veilig op hun plaats gehouden door de speciale bodem van de koffer en de aangebrachte groeven in de deksel.

 

De nieuwe T-BOXX van Sortimo is makkelijk in gebruik, met de ergonomische handgreep voor een comfortabele grip. De in verschillende kleuren leverbare clipsluitingen zijn gemakkelijk te bedienen en sluiten ook goed af. De transparante koffer is extreem sterk en is een uitstekende partner bij uw zware opdrachten. Daarom is de T-BOXX een echt alternatief voor de stalen koffer.

 

De nieuwe T-BOXX zou geen Sortimo-product zijn als hij niet probleemloos in een Sortimo Globelyst bedrijfswageninrichting geïntegreerd zou kunnen worden.


L-BOXX

Eén van de centrale ideeën achter dit succesconcept is mobiliteit. De nieuwe L-BOXX is de algemene oplossing voor mobiliteit in alle branches, industries en dienstverlening. De L-BOXX kan zonder enig probleem geïntegreerd worden in de Sortimo Globelyst System-legborden, kofferlades, en M-Boxx-rails. Door de diverse indelingsmogelijkheden, schept de L-BOXX orde en biedt universele functies alsmede grote veelzijdigheid. Eveneens een voordeel: het snelle kliksysteem, hiermee zijn de boxen zonder inspanning met elkaar te verbinden en met een druk op de knop weer los te koppelen.

 

De L-BOXX heeft twee draaggrepen: een in het deksel geïntegreerde greep en een greep aan de voorzijde. De twee grepen zorgen voor een nog betere hantering van de L-BOXX.


LS-BOXX

De LS-BOXX verbindt machinekoffers met gereedschapskoffers en kleine onderdelenmagazijnen tot een compacte eenheid. De bijzonderheid: Aan de voorzijde van de box is plaats voor een schuiflade in combinatie met een i-BOXX. Naar keuze kunnen ook twee i-BOXXen worden ondergebracht. De i-BOXXen passen in de LS-BOXX, worden daarin vergrendeld en zitten veilig vast voor vervoer zonder extra vergrendeling vast. Voor een snel overzicht zijn de i-BOXXen en de schuiflade standaard uitgerust met beschrijfbare etiketten. In het bovenste deel van de LS-BOXX blijft voldoende ruimte beschikbaar voor elektrisch gereedschap. De LS-BOXX is eenvoudig vast te klikken aan alle andere boxen en accessoires van de L-BOXXen familie.


LT-BOXX

De LT-BOXX vereenvoudigt het vervoer van volumineuze hulpmiddelen van de auto naar de werkplek. Het is een open L-BOXX met en ver uitklapbare draaggreep voor het eenvoudig in- en uitladen. Zo vinden uitstekende delen zoals bijvoorbeeld een waterpas hun plek.

 

Het benodigde materiaal voor gebruik bij de klant kan snel in de LT-BOX worden gelegd en comfortabel met het overige gereedschap naar de werkplek worden vervoerd. Want de nieuwe gereedschapskist is aan de boven- en onderzijde volledig compatible met de andere boxen in het systeem - om het even of het nu de L-BOXX, de LS-BOXX of het i-BOXX Rack betreft. Bovendien is hij net zo robuust en belastbaar als de L-BOXXen en past naadloos in elke Sortimo bedrijfswageninrichting.

 

De LT-BOXX is leverbaar in vier verschillende grootten, die in hoogte variëren.

Zo wordt de LT-BOXX een compacte, universele gereedschapskoffer met een bijzonder snelle toegang.

 

 

 

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT