Relax, u bent bij CargoFLEX

CargoFLEX Venlo is inmiddels een begrip geworden in de branche van bedrijfswageninrichtingen en is een officieel erkend Sortimo Experience Center. We zijn niet voor niets in het verleden uitgeroepen als beste ‘Sortimo Center van het jaar’!

 

Met een professioneel team zetten we al meer dan 15 jaar iedere dag weer opnieuw een prachtig eindproduct neer, waarbij service en vakkundigheid centraal staan. Uw wensen zijn belangrijk, daarom geven wij passend én deskundig advies! Zo’n advies komt tot stand in een persoonlijk gesprek. Samen gaan wij kijken naar de mogelijkheden voor een goed ingerichte bedrijfswagen. Wij maken gebruik van een professioneel 3D tekenprogramma, zodat u een compleet en realistisch beeld krijgt van de Sortimo inrichting in uw nieuwe bedrijfswagen.

 

 

Kunt u niet overdag? Geen probleem! Ook kunnen wij voor u in de avonduren een demonstratie verzorgen. Bent u een startende ondernemer en heeft u een kleiner budget? Geen probleem! Dan is het CargoFLEX Groeisysteem wellicht een goede optie. Samengevat kunnen wij daarom stellen: RELAX… u bent bij CargoFLEX!

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT