Privacyverklaring

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Cargoflex BV Venlo kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Cargoflex BV Venlo, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Cargoflex BV Venlo verstrekt. Cargoflex BV Venlo kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

 

Waarom Cargoflex BV Venlo gegevens nodig heeft

Cargoflex BV Venlo verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Cargoflex BV Venlo uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

Hoe lang Cargoflex Bv Venlo gegevens bewaart

Cargoflex BV Venlo bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

Delen met anderen

Cargoflex BV Venlo verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen  websitebezoek

Op de website van Cargoflex BV Venlo worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Cargoflex BV Venlo gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Cargoflex BV Venlo maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Cargoflex BV Venlo bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Cargoflex BV Venlo te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Cargoflex BV Venlo heeft hier geen invloed op.

 

Cargoflex BV Venlo heeft Google geen toestemming gegeven om via Cargoflex BV Venlo verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cargoflexbv.nl. Cargoflex BV Venlo zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiligen

Cargoflex BV Venlo neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Cargoflex BV Venlo maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Cargoflex BV Venlo verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Cargoflex BV Venlo op via info@cargoflexbv.nl. cargoflexbv.nl is een website van Cargoflex BV Venlo. Cargoflex BV Venlo is als volgt te bereiken:

 

Postadres: Postbus 3316 5902 RH Venlo

Vestigingsadres: Willem Barentszweg 6E, 5928 LM Venlo

 

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 12038127

 

Telefoon: 077 466 27 40

E-mailadres: info@cargoflexbv.nl

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT