Sortimo Globelyst

Globelyst zorgt voor orde in de wagen. De vele extra's en nieuwe functionaliteiten maken het zoeken in de bedrijfswageninrichting makkelijker en maken efficiënter werken mogelijk - in elke branche. Door de bijzondere materiaalsamenstelling uit sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt Sortimo met Globelyst voor de hoogste kwaliteit.

 

Wat maakt Sortimo Globelyst zo bijzonder?

 

Beproefde Sortimo-kwaliteit

De bijzondere materiaalsamenstelling van het hoge treksterke plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt voor de hoogste kwaliteit. Alle laden en vakkenrekken van het hoge treksterke plaatstaal zijn voorzien van een poedercoating om een duurzame bescherming tegen corrosie te waarborgen. MADE IN GERMANY!

 

Crash-getest

Als Sortimo Bedrijfswageninrichtingen hebben we een naam hoog te houden als het om veiligheid gaat. Maar wist u dat we voor uw veiligheid al meer dan 30 jaar crashtests uitvoeren? We gaan voor maximale veiligheid en daarom testen we zelfs volgens alle 3 de normen: ECE R 44, ECE R 17 en ECE R 126. Volledig beladen met gewichten uit de praktijk! De crashtests laten ook zien dat de overlevingskansen bij een ongeval vele malen groter zijn wanneer de gereedschappen, materialen en onderdelen veilig zijn opgeborgen.

 

Wij voeren crashtests uit met een verhoogde norm: 50 km/u in plaats van 30 km/u en beladen met meer verdeeld gewicht. Wist u dat een complete inrichting met 800 kg belading een crashgewicht realiseert van ongeveer 21 ton!

 

Onbegrensd veel accessoires

Met het omvangrijke Sortimo accessoiresprogramma blijft geen enkele wens van de klant onbeantwoord. Pas uw bedrijfswageninrichting aan uw behoeften aan.

 

Individualiteit

De Globelyst bedrijfswageninrichting overtuigt door zijn individualiteit en flexibiliteit. De bedrijfswageninrichting kan aan alle behoeften van de klant en aan individuele wensen worden aangepast. Alle afzonderlijke onderdelen van de Globelyst bedrijfswageninrichting zijn vrij te combineren.

 

 

Een greep uit de vele mogelijkheden van het Sortimo Globelyst systeem:

 


Vakkenrekken en legborden

De ruimte in het voertuig wordt door vakkenrekken en legborden tot de laatste hoek benut en biedt veiligheid en orde voor de bestuurder en lading.


Liftklep

De liftklep biedt opbergruimte voor grote en moeilijk hanteerbare voorwerpen zoals bakken en kisten. Zo blijft tijdens het rijden alles op zijn plaats.


Alles onder handbereik

Aan de alu-perfowand kunnen heel eenvoudig vele accessoires worden bevestigd. Daardoor is de snelle toegang tot het gereedschap en diverse hulpmiddelen gewaarborgd.


ProSAFE vastzetsysteem

Moeilijk hanteerbare voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een ladder, kunnen dankzij het geïntegreerde ProSAFE systeem eenvoudig aan de bedrijfswageninrichting worden bevestigd. Lees meer...


Langmateriaalbak

De langmateriaalbak is ideaal voor het opbergen van leidingen of stangen. Door de klep wordt ook het in- en uitladen kinderspel.


Schuifladen

De nieuwe schuifladen zijn gemaakt van stootbestendig kunststof en zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en hoogtes. De lades kunnen met o.a. verdeelschotten naar eigen inzicht ingedeeld worden.

 

 

Download de catalogus

download

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT