ProSAFE

Onze Sortimo inrichtingen worden standaard voorzien van het volledig geïntegreerde proSAFE ladingvastzetsysteem. Hierdoor kan gereedschap en materiaal op een veilige en efficiënte manier vervoerd worden. Het vastsjorren van lading aan de vloer is óók mogelijk met SoboGRIP proSAFE. Alle voordelen van proSAFE op een rij:

 

 • Probleemloos en snel vastzetten van lading
 • Besparing in tijd, gewicht en geld
 • Ladingbeveiliging in een handomdraai
 • Flexibele mogelijkheden in gebruik
 • Geen aansprakelijkheidsrisico i.v.m. niet vastgezette lading

 

Ladingbeveiliging

In de vloer geïntegreerd

SoboGRIP ProSAFE maakt het flexibel en veilig vastsjorren van lading aan de vloer van de wagen  mogelijk. SoboGRIP is een lichte systeemvloer van 9 mm dik uitgerust met talrijke ProSAFE sjorpunten uitgerust. De sjorpunten zijn geschikt voor een belasting van maximaal 200 daN. Dit zorgt voor een optimale beveiliging van de lading en is perfect voor het vastzetten van lading variërend in omvang. De ProSAFE spanbanden kunnen zelfs aan de originele sjorpunten van de auto worden bevestigd.

Door SoboGRIP ProSAFE is de auto met een compleet ladingbeveiligingspakket uitgerust. Zo loopt u geen aansprakelijkheidsrisico in verband met niet vastgezette lading omdat er geen bevestigingspunten aanwezig zijn.

 

 • SoboGRIP ProSAFE het complete ladingbeveiligingspakket 
  Door de lichte SoboGRIP vloer en de geïntegreerde ProSAFE sjorogen voor 200 daN wordt de lading stevig aan de vloer van de wagen vastgesjord.
 • Lading heel snel en flexibel vastgezet
  Lading kan flexibel in de wagen worden geplaatst, perfect om ladingen variërend in omvang  veilig te vervoeren.
 • Voor de hoogste veiligheidsnormen 
  Geen aansprakelijkheidsrisico in verband met niet vastgezette lading omdat er geen bevestigingspunten aanwezig zijn.

 

Vastzetsystemen

Met het uitgebreide pakket aan vastzetmaatregelen biedt Sortimo een totaaloplossing om losse delen op een veilige en deugdelijke manier vast te kunnen zetten en zo veilig en makkelijk te kunnen vervoeren.

 

In de verschillende aluminium vastzetrails, die gemonteerd kunnen worden tegen de zijwand en tegen de dakspanten en verzonken kunnen worden in de vloer, kunnen verschillende soorten fittingen en spanstangen vastgeklikt worden.

 

Aan de verschillende soorten spanbanden met ratel of gesp kan een eenvoudig te bedienen automotive snelsluiting geweven worden, waardoor deze snel en eenvoudig te gebruiken is.

 

De aluminium spanstangen zijn met rubber bekleed en kunnen in lengte versteld worden d.m.v. een vertanding en daarmee is deze spanstang zowel horizontaal als verticaal inzetbaar. Alle geleverde vastzetmaatregelen zijn voorzien van een label m.b.t. een garantiecertificaat.

 

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT