Veiligheid en voertuigbescherming

 


 

Aluminium opstap

De aluminium opstap kent een unieke variabele montage met daarbij vele gebruiksmogelijkheden. Er is zowel een uitvoering voor voertuigen met als zonder trekhaak.

 

Het anti-slip bovenprofiel garandeert veel grip en het kokerprofiel zorgt voor een stevig stabiel geheel. Deze opstap is tevens in een diepere uitvoering als elektrische opstap bij de schuifdeur leverbaar.


 

 

Ventilatie

Is een goed bedrijfsklimaat het meest belangrijk? Dat geldt ook voor de ruimte van uw bedrijfswagen. Zorg voor een goede ventilatie. Dat een goed bedrijfsklimaat het werken enorm aangenamer kan maken, is voor iedereen duidelijk. Dat geldt ook voor het vervoeren van gas- en koelmiddelflessen.

 

In de wet voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen (GGVSE) is vastgesteld hoe deze gevoelige lading op een juiste en veilige manier vervoerd dient te worden. Voldoende ventilatie is noodzakelijk zodat zich geen explosieve of levensbedreigende gasmengsels kunnen vormen. Wij hebben hier geschikte ventilatiesystemen voor, die voor een goede toe- en afvoer van lucht zorgen.


 

 

       

Signalering

De geleverde signaleringsapparatuur van de merken PREMIER HAZARD, CODE 3 en HAZTEC wordt voornamelijk geleverd aan hulpverleningsdiensten, met name Politie, Brandweer, Ambulancediensten, Provincie, Gemeenten, Rijkswaterstaat, Afsleepdiensten, Wegenaannemers, e.d.

 

Het programma bestaat uit signalering in diverse uitvoeringen, zoals draailampen, flitslampen, LED lampen of een combinatie hiervan. Tevens is het mogelijk zoeklichten in te bouwen. Deze lichtbalken worden op specificatie van de klant samengesteld. Ook kunnen hier eventueel tekstborden worden ingebouwd welke de mogelijkheid hebben zelf teksten in te programmeren via de pc. Waar van toepassing zijn onze producten voorzien van de Europese goedkeuringen, ECE 65 en EMC directive 95/54.

 

 

Ook levert CargoFLEX BV complete voertuigbeheerssystemen van IDEATEC. Hiermee heeft de klant diverse mogelijkheden voor bediening en is er ook accubewaking en -management mogelijk. CargoFLEX BV is gehuisvest in een modern bedrijfspand, waarin een goed geoutilleerde werkplaats aanwezig is en waar de nodige apparatuur in en op voertuigen kan worden gebouwd.


 

 

   

Sidebars

De door ons geleverde side-bars kennen een perfecte pasvorm en zijn er in 2 uitvoeringen, te weten hoogglans of mat geborsteld.

 

Deze uit hoogwaardig roestvast staal gemaakte side-bars kenmerken zich door de gezette knik aan de voor- en achterzijde en zijn tevens voorzien van gelaste RVS eindkappen voor een duurzame en chique uitstraling. Op de voertuigspecifieke plaatsen worden deze side-bars bevestigd om zo een hoge mate van voertuigbescherming te bieden. Deze side-bars beschermen echt!


 

 

Rearbars en bumperpaneel

De rearbar en het bumperpaneel vormen de juiste bescherming en verfraaiing van uw bestelwagen.

 

Het van gecoat aluminium vervaardigde bumperpaneel beschermt de achterbumper van de auto tegen veel voorkomende kleine schades, vooral wanneer de bumper in kleur gespoten is. Het bumperpaneel monteren wij met speciale splijtnagels, voor een perfect resultaat. De rearbar van hoogglanzend of geborsteld RVS zorgen niet alleen voor een duurzame en chique uitstraling, maar voorkomen tevens het beschadigd raken van het voertuig bij het achteruitrijden.


 

 

Inbraakwerende platen

De raambeveiligingsrooster van wit gepoedercoat staal met 'kraag' bevestiging haaks in de raamsponning garanderen een zeer sterke (inbraak)bevestiging.

 

Deze raamroosters zijn gefabriceerd volgens specificaties van de voertuigfabrikant en garanderen een perfecte pasvorm en bevestiging. Deze worden vervolgens geschroefd om zo het schoonmaken van de achterruit(en) mogelijk te maken.

 

De witte heldere kleur van de raamroosters zorgen voor een groot optisch contrast, waardoor de inkijk veel moeilijker zal zijn. Indien u hetzelfde voertuig na de leasetermijn of looptijd weer gaat aanschaffen, kunt u de eerder gemonteerde raamroosters weer een volgende periode laten meegaan.


 

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT