Voertuigelektronica


 

Blaupunkt radio- en navigatiesystemen

Een Blaupunkt innovatie was in 1952 de eerste autoradio met FM ontvangst. In 1969 gevolgd door een stereo autoradio. In 1989 bracht Blaupunkt het eerste inbouw autonavigatiesysteem op de markt en in 1997 integreerde Blaupunkt een autoradio en een mobiele telefoon tot één apparaat. De nieuwste innovatie betreft een digitale dubbel DIN Android radio met 6,8-inch display: De CAPE TOWN 945. De ideale combinatie tussen digitale radio, navigatie, multimedia en uw mobiele telefoon…

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit het overige uitgebreide assortiment van BLAUPUNKT.


  

Achteruitrijcamera

De verkeersdrukte neemt toe en daarmee ook de ruimte om te manoeuvreren. Om schade en letsel te voorkomen bij het inparkeren, is onze achteruitrijcamera een mooie uitkomst. Deze camera kan gecombineerd worden met onze BLAUPUNKT dubbel DIN multimediasystemen en kunnen in veel gevallen ook aangesloten worden op het reeds aanwezige systeem af fabriek.


Ritregistratie

Accredis houdt zich al sinds 2001 bezig met fiscale rit registratie op het internet. Momenteel zijn er vele duizenden voertuigen in binnen en buitenland uitgerust met Accredis-producten.

 

Accredis is een uniek concept voor het automatisch vastleggen van bezoekadressen, gereden routes en rittijden. De geografische posities worden bepaald met behulp van GPS (Global Positioning System). Gegevens t.b.v kilometer-, tijd- en routeregistratie worden direct via internet naar de Accredis server verstuurd. Bij tijdelijke uitval van communicatie wordt de data in het geheugen van de bedieningsunit en lokalisatie-unit gebufferd. Gegevensverwerking, rit-/tijdrapportages en posities van voertuigen en bestuurders via het Internet.

 

Met de ritregistratie Accredis kunt u elke bestuurder registeren door middel van een I-button. Elke I-button kan gekoppeld worden aan een unieke bestuurder. De bestuurder moet voordat hij/zij wegrijdt de I-button tegen de reader aanhouden. Hierdoor weet het systeem welke bestuurder er op dat moment in welke auto rijdt. Erg handig voor wisselende bestuurders.

 

Met behulp van een PZ-schakelaar kan de bestuurder aangeven of het om een privé of zakelijke rit gaat. Tevens is het achteraf mogelijk het type rit op de website te wijzigen.


Voertuigbeveiliging (alarmsysteem)

Diefstal van auto's en hun toebehoren is aan de orde van de dag, waardoor zowel eigenaren van deze auto's als verzekeringsmaatschappijen worden gedupeerd. Om de schade te beperken, voor alle partijen, zijn er door verzekeringsmaatschappijen en politie een aantal voorstellen aangedragen die de eigenaar van een auto kan nemen om de kans op inbraak uit of diefstal van het voertuig te verkleinen. Eén daarvan is het elektronisch alarmsysteem, die wij kunnen opdelen in verschillende categorieën te weten klasse 1 t/m 5. Van een eenvoudige elektronische startblokkering tot een volwaardig track & trace systeem. Informeer vrijblijvend naar uw maatoplossing.

 

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

CONTACT